Iškils dar vienas „Akropolis“, plėsis „Ermitažas“, „Maxima“ | KaunoDiena.lt

IŠKILS DAR VIENAS „AKROPOLIS“, PLĖSIS „ERMITAŽAS“, „MAXIMA“

  • 6

Vilniuje iškils dar vienas „Akropolis“, plėsis „Ermitažas“, „Maxima“, bus stiprinama vaistinių tinklus valdanti įmonė „Euroapotheca“, kurios nepavyko parduoti, „Verslo žinioms“ sakė naujuoju „Vilniaus prekybos“ valdybos pirmininku tapęs Marius Čatrauskas.

„Pagrindinis pasikeitimas yra tas, kad „Vilniaus prekybos“ antrinės įmonės pradeda naują aktyvų plėtros etapą  (...) Vilniuje yra vietos dar vienam „Akropoliui“. „Maximos“ ir „Euroapothecos“ turima rinkos dalis Latvijoje ir Estijoje taip pat leidžia organiškai augti.

Kitose užsienio rinkose - Lenkijoje ir Bulgarijoje - nesame tokie stiprūs, ten matome galimybių įsitvirtinti per įsigijimus“, - interviu dienraščiui teigė jis ir patvirtino, kad nei dabar, nei artimiausiu metu neturi planų parduoti tinklą „Eurovaistinė“.

Pasak M. Čatrausko, „Euroapotheca“ vadovybė mato plėtros galimybių ne Lietuvoje, daugiausia kitose Baltijos šalyse, Vidurio Europoje, Šiaurės šalyse. Tose rinkose nėra daug galimybių augti organiškai, bet matoma patrauklių taikinių, kuriuos galima nusipirkti. „Maxima“ ieško įsigijimų už Lietuvos ribų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Gyventoja

Gamyklas statykite .Duokite zmonems uzsidirbti.Parduotuves kas 10metru.Pardavejos turi islaikyti murus.Po parduotuves vaikstome , kaip po muziejus.

komedija

Man patiko..."Euroapotheca" mato plėtros galimybių Vidurio Europoje, Šiaurės šalyse":) Ten žadate pardavinėti vaistus lietuviškomis kainomis?:)

klausimas

kodel statomi tik prekybcentriai? Statykit gamyklas, kad zmones turetu kur dirbti ir uzdirbtu. Eiliniai zmones nebeturi pinigu, kad vaikscioti po prekybos centrus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS