Ieškomo penkiolikmečio Mykolo tėvas turi vilties, kad sūnus gyvas | KaunoDiena.lt

IEŠKOMO PENKIOLIKMEČIO MYKOLO TĖVAS TURI VILTIES, KAD SŪNUS GYVAS

  • 35

Dingusio penkiolikmečio Mykolo Davidonio Neries upėje ieškantys sostinės ugniagesiai gelbėtojai į pagalbą pasitelkė ir kolegas iš Alytaus. Pastarieji atsivežė prietaisą, padedantį geriau ištirti upės dugną. O Mykolo tėvas prasitarė, kad turi vilties, jog sūnus yra gyvas.

Alytiškiai prietaisą atsivežė į tą vietą, kur netoliese buvo rasti vaikino daiktai. Šioje vietoje upės dugnas labai duobėtas.

„Sąlygos yra sudėtingos. Šioje upės  dalyje yra visko – ir medžių, ir kelmų. Čia nėra tos betoninės pakrantės, tai šis krantas ir akcentuojamas“, – tv3.lt pasakojo paauglio tėvas Mindaugas.

Jau penktą dieną ieškomas dingęs penkiolikmetis vis dar nerastas. Pasak vaikino tėvo, surastas sūnaus telefonas gali padėti atrasti siūlo galą.

Mindaugas teigė, kad detalių nežinantis. Tačiau šiandien jis prasitarė, kad turi vilties sūnų rasti gyvą, nors prieš kelias dienas kalbėjo pesimistiškai ir gyvo sūnaus surasti nebesitikėjo.

 „Nežinau dėl tos apčiuopiamos naudos, kažką davė, bet rezultato dar nėra. Bet gal sūnus gyvas. Kol nebus rastas, nebus aišku“, – sakė Mykolo tėvas. 

Pasak jo, vaikino ieškoma ne tik vandenyje. Tiek tėvas, tiek, policija, tiek savanoriai apžiūri įvairius apleistus pastatus.

Kol kas vaikino tėvas turi daugiau klausimų nei atsakymų, kas nutiko praėjusio šeštadienio pavakarę, kai dingo sūnus. 

„Nebuvo vėlus metas. Yra čia judėjimas. Čia Vilniaus centras. Gyvenamųjų namų yra  ir su šunimis. Nėra tokia jau nuošali vieta“, – kalbėjo dingusio vaikino  tėvas. Jis neįsivaizduoja, kas galėjo nutikti sūnui.

Ketvirtadienio vakarą feisbuko grupėje „Mykolo paieška“ informuojama, kad rytoj bus tęsiama Mykolo paieška dronais.  

„Elektrėnai ir Kaunas, Vilnius, Vievis prašome jūsų pagalbos  kas turite droną ir galimybę pasijungti į paiešką. Planas ryt  išlieka judėti upės vaga nuo Elektrėnų pusės link Vilniaus. Naujai norintys pasijungti prie paieškos susisiekite su Lietuvos Raudonasis Kryžius / Lithuanian Red Cross Reagavimo į ekstremalias situacijas vadove Violeta Masteikienė tel. +37067243565“, – rašoma šioje grupėje.

Priminsime, kad Mykolo buvo pasigesta šeštadienį vakare. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos.

Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro. Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.

Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Anonimas

Nieko keisto. Valdžia pradėjo kąsyti pedofilų gaujas. O tie galimai pradėjo šalinti savo nusikaltimų aukas....

tam keista

kas tau keista, glusiau? Jis ne tevams gi paskambino, o kazkokiam draugui. Ka tevai galejo zinot? Draugas galejo perskambint tevams ir pasakyt, bet nepadare to.

Felia

O, jeigu jaunuolis vis dėlto grįžo namo ir ...........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS