Neryje ir Danės upėje pasklido teršalai | KaunoDiena.lt

NERYJE IR DANĖS UPĖJE PASKLIDO TERŠALAI

  • 11

Neryje ir Danės upėje aplinkosaugininkai aptiko teršalų.

Kaip penktadienį pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, teršalai Danės upėje ketvirtadienį pasklido apie trijų kilometrų atstumu.

Nutolus apie kilometrą nuo Liepų gatvės tilto į Tauralaukio pusę, absorbuojančiomis boninėmis užtvaromis buvo užtverta apie 75 metrus upės.

Už absorbuojamųjų boninių užtvarų sudėtas 21 bonas.

Aplinkosaugos darbuotojai prie Tauralaukio dvaro rado nuotekų vamzdį, iš kurio į Danės upę galimai teka naftos produktų likučiai. Prie vamzdžio sudėti trys absorbuojantys bonai.

Tarša ketvirtadienio vakarą pastebėta ir Neries upėje, Vilniuje.

Iš lietaus nuotekų vamzdžio į Neries upę bėgo naftos produktai, galimai dyzelinas. Aplink vamzdį pastatyti penki absorbuojamieji bonai.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Patriotams

Tai jo Klaipėdos gimtadienį svenciate tada kai pastatyta vokiečių pilis, o ne anksčiau, kai Klaipėda buvo paminėta istoriniuose šaltiniuose

grigeo

greiciausiai is klaipedos grigeo vel.

Rimantas V.

Įdomu, kad kaip sklype nuo Vilniaus prie Gudijos sienos dvarponių bei vienuolynų ūkinių falvarkų įnamių palikuonys, vaidinantys lenkus, taip ir apie KLAIPĖDĄ buvusių ūkinių gutshauserių (forwerkų) panašių įnamių: šunų šėrikų, virėjų, kambarinių ir kt. palikuonys vaidina lyg ir vokiečius ("memelenderius".ar bent "prūsus"). Pučiasi, įsivaizdina, mano esantys kilę iš tam tikrų svarbesnių makakų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS