Kaune studijuojantis juodaodis įtariamas sunkiu nusikaltimu | KaunoDiena.lt

KAUNE STUDIJUOJANTIS JUODAODIS ĮTARIAMAS SUNKIU NUSIKALTIMU

Kauno apylinkės teismas leido vienam mėnesiui suimti Kaune studijuojantį Nigerijos pilietį. Jis įtariamas savaitgalį įvykdęs sunkų nusikaltimą – išžaginęs lietuvę, draugaujančią su iš Prancūzijos atvykusiu studentu.

Aukos teigimu, nusikaltimas įvykdytas bute, kurį nuomoja įtariamasis bei jos draugas. Tačiau šeštadienio ryte, kai nigerietis panaudojo prieš ją prievartą, jiedu šiame keturių kambarių Vytauto prospekto bute buvo vieni. Jos draugas jau buvo išskubėjęs į Vilniaus oro uostą, iš kurio išskrido šventėms į Prancūziją. Jo buto kaimynas tuo ir pasinaudojo.

21-erių metų Nigerijos pilietis įtariamas ne tik išžaginimu, bet ir savo aukos mobiliojo telefono vagyste. Nepaisant to, ji sugebėjo pranešti apie prieš ją įvykdytą nusikaltimą telefonu 112. Nurodytu adresu atvykusių policininkų niekas neįsileido. Teko kviestis pagalbon ugniagesius gelbėtojus, kurie padėjo policijai patekti į šį antrajame aukšte esantį butą per balkoną. Tačiau įtariamojo jame nerasta. Jį pavyko sulaikyti tos pačios dienos pavakarę, grįžtantį atgal į namus.

Nukentėjusioji teigia, kad iš pradžių juodaodis siūlė jai už seksą pinigų. Tačiau jai kategoriškai atsisakius su juo mylėtis, savo tikslą pasiekė prievarta.

Įtariamasis, studijuojantis Kauno technologijos universitete ir turintis leidimą laikinai gyventi Lietuvoje, linkęs tai neigti. Nepaisant to, teismas leido jį suimti vienam mėnesiui, kiek ir prašė prokuroras.

Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, įtariamojo versija neįtikinanti – neva jam keršijama už tai, kad atsisakė per vakarėlį šokti su šia lietuvaite. Būtent po šio vakarėlio ji ir liko į namus išvykusio savo draugo kambaryje.

Anot buto, kurį nuomoja studentai iš užsienio, kaimynų, triukšmingi vakarėliai čia vyksta dažnai, dėl to yra tekę kreiptis pagalbos ir į policiją.

Už pilnametės išžaginimą Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki septynerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

mo

nigerieciai karsti , o merga greiciausiai tam ir buvo ,kad isprovokuotu, bet gavosi ne visai kaip norejo ,tai dabar kersija. Jus mergos tai duoda tai ne - apsispreskit!

jk

Daug čia tokių atvykę,negi lietuvės mergos nesupranta su kuom draugauja.O dar patys tokių atsivešim,tada sprogdins ir šaudys,išprievartavimas bus smulkmė

aha

dar viena tolerastinės propagandos auka... Gal dabar žinos, kad su tokiais reikia nesusidėti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS