Banglentininkų treniruotės – ir Ispanijoje | KaunoDiena.lt

BANGLENTININKŲ TRENIRUOTĖS – IR ISPANIJOJE

Tam, kad neužmirštų išmoktų pamokų, banglentininkų bendruomenė vasarį, kai Baltijos jūra nelepino palankiu oru, treniravosi Kanarų salose Ispanijoje.

Kovą taip pat planuojama tęsti treniruotes, tik jau įprastoje vietoje – prie Šiaurinio molo krantinės Melnragėje.

Atostogos ir treniruotės Ispanijoje truko apie dešimt dienų, kartu su bendruomenės nariais vyko ir jaunieji banglentininkai.

„Vasarį maždaug dešimčiai dienų buvome išvažiavę į treniruočių stovyklą Ispanijoje, Kanarų salose. Dalyvavo mūsų žmonės, tarp jų – ir trys jaunieji banglentininkai. Kadangi, kai yra šaltas vanduo, jaunųjų sportininkų į jūrą neleidžiame, per atostogas treniravomės Ispanijoje“, – pasakojo įstaigos „Banglentė“ įkūrėjas Tomas Ūksas.

Kol neatšils orai, varžybų ar kitų užsiėmimų neplanuojama, pasiplaukioti savaitgaliais vyks nebent vyresni bendruomenės nariai.

O dėl kasmet vykstančios banglentininkų stovyklos jau teiraujamasi, nemažai tėvų nori užregistruoti savo vaikus.

„Pamažu ruošiamės naujajam sezonui. O dėl vaikų stovyklos registraciją pradėsime balandžio viduryje. Pati stovykla startuos su vaikų vasaros atostogomis. Žiūrėsime, jeigu vanduo atšils, galbūt pradėsime plaukioti ir anksčiau – pavasario pabaigoje arba vasaros pradžioje. Žmonės jau domisi, keletas rašė ir klausė, ar šiemet stovykla įvyks“, – sakė T. Ūksas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS