Dėl gyvūnų – melagingi skundai? | KaunoDiena.lt

DĖL GYVŪNŲ – MELAGINGI SKUNDAI?

Viena moteris viešai pasiskundė gyvūnų prieglaudos „Būk mano draugas“ darbu. Jos paskelbtoje istorijoje rašoma, kad neva į skambučius ir žinutes prieglauda nereagavo, tad gyvūnus teko vežti į kitą prieglaudą.

Adresai – skirtingi

Moteris nenurodė, kada tiksliai buvo skambinta į „Būk mano draugas“ ir kokių žinučių sulaukta. Paskelbta informacija, neva nuo šeštadienio žmonės skambino į kitą prieglaudą, nes niekaip nesusisiekė su minėtąja.

„Atėjus pirmadieniui žmonės man pradėjo skųstis, kad nepaimtas kačiukas, kur žadėta. Tad žmonės tiek įkyriai skambino, kol šiandien (pirmadienį) vakare galiausiai jį paėmė“, – rašė moteris, bet nenurodė, kuri tiksliai prieglauda katę pasiėmė.

Prie šio įrašo pridėtos žinučių nuotraukos su „Būk mano draugas“ prieglauda, tačiau be prieglaudos atsakymo.

Vienoje žinutėje rašoma: „Priklydęs mažas kačiukas Klaipėdos g. 133B, Kretinga“. Kitoje teigiama: „Priklydęs silpnas kačiukas laiptinėje Kretingos g. 11, Klaipėda“.

Prie šios istorijos pridėta ir dar viena apie sužalotą kalytę, kurią kažkas rado netoli Gargždų.

„Ir vėl tai „ministerijai“, „Būk mano draugas“ prieglaudai, sunku prisiskambinti, prie vartų privažiavus niekas jų neatveria. Tai ką žmogui daryti, kai nėra pagalbos?“ – piktinosi moteris.

Galina Kučinskienė. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Abu katinus rado

Anot „Būk mano draugas“ vadovės Galinos Kučinskienės, abu katinai į prieglaudą buvo paimti.

„Kretingos g. 11, Klaipėdoje, katiną radome, jis buvo paimtas sekmadienį. Taip pat radome ir pirmadienį pasiėmėme baltą katiną iš Klaipėdos g. 133B“, – patvirtino pašnekovė.

Tačiau neaišku, kodėl moters skunde buvo teigiama, kad į skambučius niekas neatsiliepė, kadangi G. Kučinskienė tikino telefoną visur su savimi besinešiojanti ir atsiliepianti net ir į naktinius skambučius.

„Šį šeštadienį 2 val. policija man atvežė šuniuką, kuris buvo pririštas Taikos prospekte 5. Ačiū žmonėms, kurie pastebėjo, kitaip visą naktį jis per griaustinį ten būtų pririštas. Šeštadienį visiems į laiškus atsakinėjau. Sekmadienį 22 val. prie Jakų žiedo buvo rastas partrenktas šuo. Žmonės vėl skambino, prašė pagalbos ir parvežė man tą šuniuką“, – kalbėjo G. Kučinskienė.

Jeigu buvo tokia situacija, kodėl nebuvo kviesta policija?

Skundų sulaukia nuolatos

G. Kučinskienė, šį darbą dirbanti jau 12 metų, mano, kad tokie skundai gali būti surežisuoti.

„Nesu skandalinga intrigantė ir neturiu laiko užsiiminėti tokiais niekais. Labai sunkiai dirbame su gyvūnais. Mes turime jų be galo daug. O dėl rastos kalytės, jeigu buvo tokia situacija, kodėl nebuvo kviesta policija? Visada reikia skambinti policijai, visi žmonės šitą dalyką supranta“, – tikino ji.

„Būk mano draugas“ vadovė pridūrė, kad panašių skundų ir provokacijų sulaukia nuolat.

„Prieglauda dirba visą parą. Mes dirbame taip dėl gyvūnų. Stengiamės išgelbėti kuo daugiau gyvybių. Lankymo dienos paskelbtos prie kiekvienos nuotraukos mūsų feisbuke – antradienį, ketvirtadienį, šeštadienį nuo 13 iki 16 val. Jeigu nėra manęs, nuo 9 iki 18 val. dirba administratorė. Ji pažįsta visus šuniukus, puikiausiai viską žino, yra apmokyta, telefonu viską pasitaria su manimi“, – pažymėjo G. Kučinskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

>>>>>Visos sios..

Tai jus eikite dirbti I prieglauda ir pabizniaukit.Ko laukiate ir ko pavydite? Pradziai gal pasavanoriaukite prieglaudoje pavalykite tualetus,isplaukite indelius,paglostykie issigandusius ir suzalotus.Sarasas nepilnas.Rasite ir daugiau veiklos.Bet kritikuoti lengviausia.As nuosirdziai dekoju tiems zmonems,kurie rupinasi ir gelbeja tuos kas patys pasirupinti bejegiai

Eik Kučinskiene į pencija.Gana !

Dažnai ši kontora su Galka priešakį yra apskundžiama ir vis nepelnytai ?!Nu kažkaip kitos prieglaudos tiek skundu neturi.

esu skaIčiiusi

pilna komentarų-kaip BMD ,, reaguoja ''į iškvietinus .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS