Gyventi mašinoje – nieko blogo? | KaunoDiena.lt

GYVENTI MAŠINOJE – NIEKO BLOGO?

Baltijos prospekte gyvenantys klaipėdiečiai pasibjaurėjo vieno vyriškio elgesiu. Nepažįstamasis maždaug tris savaites pastebimas miegantis savo automobilyje, dergia priešais gyventojų langus, nepaisydamas šalia esančios žaidimų aikštelės, kurioje beveik kasdien apstu vaikų.

Pirmą kartą vyriškis buvo pastebėtas kovo 21-osios rytą.

Anot Baltijos pr. 5 gyvenančių klaipėdiečių, tada apie 8 val. atvyko policijos pareigūnų ekipažas – pareigūnas ir pareigūnė ėmė tikrinti vyro daiktus, o kitas pareigūnas vykdė jo automobilio apžiūrą, matyt, ieškojo įtartinų daiktų.

Pasak gyventojų, maždaug po dešimties minučių apžiūros pareigūnai išvažiavo, o vyras įlipo atgal į savo automobilį.

O tai, ką šis žmogus padarė sekmadienio vakarą, daugelį šokiravo. Išlipęs iš savo automobilio ne itin blaivus, nusišlapinti jis nusprendė ne kur nors už kampo, toliau nuo Baltijos pr. 5 gyventojų langų, bet priešais juos – prie vieno medžio.

Kadangi sekmadienį buvo šilta, tuo metu žaidimų aikštelėje žaidė vaikai. Medžiai vyriškį šiek tiek užstojo, tad vaikai jo galbūt nepastebėjo.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai paaiškino, kas vyko tą kovo 21-osios rytą.

Atvykę policijos pareigūnai pasikalbėjo su automobilyje buvusiu vyru.

„Klaipėdos apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai nurodė, jog pranešimas buvo gautas kovo 21 d. apie 7.50 val. Pranešime nurodoma, jog kieme du vyrai sėdi automobilyje ir galbūt vartoja draudžiamas medžiagas. 8.10 val. atvykę policijos pareigūnai pasikalbėjo su automobilyje buvusiu vyru, kuris nurodė, jog nakvojo draugo automobilyje. Patikrinę automobilį policijos pareigūnai jokių draudžiamų daiktų neaptiko“, – informavo Klaipėdos apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistės.

Klaipėdos policijos pareigūnai paaiškino, jog nakvoti automobilyje, jei asmuo netriukšmauja, nepažeidžia viešosios tvarkos, nėra draudžiama.

Tačiau jei žmonės mato, jog automobilyje nakvoja asmuo, kuriam galbūt reikalinga socialinė pagalba, tada prašoma apie tai informuoti socialines paslaugas teikiančias įstaigas, galinčias padėti žmogui, kuris galbūt neturi kur prisiglausti.

„Jei piliečiai pastebi, jog šis ar kitas asmuo pažeidžia viešąją tvarką (kaip nurodote – gamtinius reikalus atlieka viešoje vietoje), už tai gresia atsakomybė, tačiau tam reikia, jog arba pareigūnai patys užfiksuotų asmenį taip nederamai elgiantis, arba tai paliudytų tokį elgesį matę liudininkai“, – teigė Komunikacijos poskyrio specialistės.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

as

Tai aiškiai parašyta-narkomanas. Tokius tik utilizuoti vis tiek iš jų naudos nulis visą tėvų turtą prašikę.

berzas

Gerai, kad gamtos reikalus nepaliko namo iejime

atsakymas i komentara.

Ispradziu zmogu pas save priimk gyvent ir po to kommentuok. Jei neturi kur, tai turbut pats esi lauke ir tokius pacius komentuoji arba per aukstas ir aukstai vadines. Tau negeda rasyt tokius komentarus? Jei rasai kad jis pastatytu savo masina toliau nuo namo tai proto visai neturi. Tai ka jam miske statyt kur gyvenai vaiksto, o ant ryto su nukasta galva but? Tai nenormalus esi. Jei as buciau benamiu, as pasieglciau taip pat. Masina pastatyciau prie gyvenamuojo namo kad galeciau saugiai permiegot.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS