Į uostamiesčio gyventojų butus sugrįžta karštas vanduo | KaunoDiena.lt

Į UOSTAMIESČIO GYVENTOJŲ BUTUS SUGRĮŽTA KARŠTAS VANDUO

Pirmadienį pietinėje Klaipėdoje prasidėję hidrauliniai vamzdynų bandymai daugiabučių namų gyventojus paliko be karšto vandens. Bendrovės „Klaipėdos energija“ atstovas patikino, kad į dalies klaipėdiečių butus karštas vanduo sugrįš dar trečiadienį.

Laikinai paslauga nebuvo teikiama dėl vykusių šilumos trasų patikrinimų padidintu slėgiu.

Bendrovės „Klaipėdos energija“ Šilumos tiekimo tarnybos vadovas Arūnas Smaguris dienraščiui sakė, kad kai kurie gyventojai karšto vandens gali tikėtis jau trečiadienio pavakarę.

Tiesa, didžioji dalis pietinės miesto dalies gyventojų karštu vandeniu mėgausis nuo ketvirtadienio.

Pirmiausia vanduo sugrįš į arčiausiai Šilutės plento, Baltijos prospekto gyvenančių klaipėdiečių butus, taip pat į Taikos prospekte esančių laisvalaikio ir pramogų centrus – „Švyturio“ areną, Klaipėdos baseiną, „Akropolį“.  

„Tokie planai yra, tikėkimės, kad ir pavyks tai padaryti. Daugiabučių namų prižiūrėtojams trečiadienio rytą išsiuntėme pranešimą, kad pasiruoštų savo įrenginius ir atidarytų sklendes“, – sakė A. Smaguris. 

Nepajungti gali būti tik tie namai, kur energetikai šalins aptiktus smulkius defektus.

Kitais atvejais dėl karšto vandens nebuvimo gyventojai turėtų teirautis savo namo administratoriaus arba šildymo sistemų prižiūrėtojo.

Žmonėms kelias dienas verstis be karšto vandens tenka kiekvienais metais. Mat ruoštis būsimam šildymo sezonui pradedama iš anksto, kad būtų galima laiku sutvarkyti visus išryškėjusius defektus. 

Hidrauliniai bandymai šiaurinėje Klaipėdos pusėje vyko gegužės pradžioje.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Šarui

Kai visoj Klp pakeis vamzdynus į tokius, kaip Vokietijoje, kur viską per ekraną gali matyt jei koks gedimas, kokioj vietoj, tada nebereiks atjunginėt.. Bet įsivaizduoji kiek tai kainuotų?

Į uostamiesčio gyventojų butus sugrįžta Į uostamiesči vanduo

O kodel Jūrininkų pr. vis dar be karšto vandens?

šaras

Akmens amžius,Vokietijoj nesuprastų,kaip čia gali būti,gyvenam TSRS,niekas nesikeičia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS