Juokas pro ašaras – klaipėdietis užfiksavo kuriozinį vaizdelį | KaunoDiena.lt

JUOKAS PRO AŠARAS – KLAIPĖDIETIS UŽFIKSAVO KURIOZINĮ VAIZDELĮ

Uostamiesčio benamiai toliau krečia šunybes. Antradienio popietę žmones pritrenkė vaizdas Liepų gatvėje netoli sporto klubo. Važiuojamąja kelio dalimi „treninguotas“ vyriškis karučiu tempė moterį.

Keistą reginį važiuodamas automobiliu užfiksavo ir pasidalijo klaipėdietis Artūras.

Vieniems tai sukėlė juoką, kitiems – pasibaisėjimą. Liudininkų teigimu, moteris karutyje atrodė gyva ir sveika, galbūt šiek tiek kauštelėjusi. Žmonės svarstė, gal šviesiaplaukė tiek pavargo ar padaugino alkoholio, kad nepastovėjo ant kojų. Todėl padėti jai pasišovė vyras, primenantis benamį.

„Klaipėdoje dažnai galima pasijausti tarsi dideliame cirke. Tai dramblys gatve praeina, tai žmogus karutyje pravažiuoja“, – ironizavo miestiečiai.

Vargetų įžūlumu ir keliamu sąmyšiu mieste klaipėdiečiai piktinasi nuolat. Esą šie senamiestyje ne tik kaulija pinigų, bet ir braunasi į barus, išgeria klientų gėrimus ar suvalgo maistą, dergia aplinką.

 

Dienraštis „Klaipėda“ jau rašė, kad vienas tokių neseniai Herkaus Manto gatvėje priešais prekybos centrą surengė tikrą „erotinį šou“.

Pasak liudytojos, jis elgėsi labai agresyviai, kabinėjosi ir užgauliojo praeinančias moteris, garsiai šūkavo, atvirai demonstravo savo „pasigamintą“ nešvankų organą. Neapsikentusi ji viską nufotografavo, kad turėtų įrodymų.

Klaipėdietės manymu, neretai pro šią vietą praeina užsienio svečiais ir būna gėda matyti ten sėdinčius bei geriančius purvinus benamius, kurie nieko nesibaimindami taip atvirai ir įžūliai elgiasi net vidury dienos.

Žmonės nesupranta: nejaugi neįmanoma rasti priemonių sudrausminti tokius Klaipėdos apsileidėlius. Stebina, kad jais nesidomi nei miesto valdžia, nei policija.

Miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus kontrolieriai neretai rengia patikrinimus, siekdami sudrausminti bėdžius, tačiau rezultatai, bent jau kol kas, sunkiai regimi.

Gairės: skaitytojo naujiena, karutis, tempiama moteris, kuriozas
Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Taigi

Na, ir toliau mokėkit jiems socialines pašalpas, kompensacijas už šildymą, aprūpinkit socialiniais būstais - o jiems kas -dirbti nereikia, laiko yra, galima ir karučiais pasivėžinti. O jei dar vaikų prigamins, o jei dar neįgalių- tai iš vis geras biznis, apsirūpinimas pajamomis ilgam....O vat nuo dirbančiųjų beveik pusė uždirbtų pinigų paima, juk reikia šitokius išlaikyti. Turbūt čia patys geriausi rinkėjai, tai ir lepina juos?

senas anekdotas

Išsikviečia po firmos baliaus direktorius technikos direktorių ir moralizuoja: - kaip jus, toks solidus vyras, firmos pažiba, vakar galėjote po miestą šlaistytis girtas su karučiais? - kadangi vakar, po baliaus mes likome dviese, taksi negalėjau iškviesti, o jūs nepastovėjote ant kojų, tai aš paėmiau karučius... - gana, galite eiti.

TAIGI

Aš tai matau ženklą - Motorinių transporto priemonių eismas draudžiamas. Taip kad viskas gerai.......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS