Klaipėdoje keistuolis sutrikdė eismą | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE KEISTUOLIS SUTRIKDĖ EISMĄ

Uostamiesčio benamių išmonė šokiruoja. Kone judriausia Naujojo Uosto gatvė, pilna pravažiuojančių automobilių vyrui ne kliūtis grįžti „namo“. Pastarasis užfiksuotas į apleistą pastatą kopiantis per langą.

Ketvirtadienio popietę, apie 14 val. vairuotojus nustebino keistas vyro elgesys. Į vienoje iš pagrindinių Klaipėdos gatvių esančias apgriuvusias patalpas jis įsiropštė per langą.

Gyventojai užfiksavo, kaip vyras išnėrė iš automobilių srauto ir mikliai užsliuogė aukšta siena. Savo netikėtu elgesiu jis sukėlė vairuotojų pasipiktinimą.

Neaiškus asmuo, lipantis į mūrinį pastatą užfiksuotas popiet. Į jį veržęsis vyras galimai čia gyvena. Mikliai, vos per kelias minutes įsliuogęs jis dingo iš akiračio.

Klaipėdiečių teigimu, toks incidentas pastebimas jau nebe pirma kartą. Esą vyras į pastatą įsiropštė greitai – lyg taip elgtųsi kasdien.

GALERIJA

  • Klaipėdoje keistuolis sutrikdė eismą
  • Klaipėdoje keistuolis sutrikdė eismą
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

klp

ka jus cia nusisnekat . ten is pirmos eiles norintis pasukti i desine (link siaurinio rago ) nepraleidzia kazkoks parkuotojas ir pirmoje eileja rikiuojasi eile masinu . be to dar prie to posukio yra pesciuju pereja , tai ir antroje juostoje masinos sustoja . VA IR VISA KRIMINALAS ....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS