Klaipėdos Kalėdų eglė į Teatro aikštę atkeliaus vėliau | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS KALĖDŲ EGLĖ Į TEATRO AIKŠTĘ ATKELIAUS VĖLIAU

Dėl nepalankių orų uostamiesčio Kalėdų eglutė į Teatro aikštę atkeliaus vėliau, negu buvo planuota, – lapkričio 27 d. Komisija jau nusprendė, kuri eglutė šiemet pelnė nugalėtojos titulą.

Taip pat pažymima, kad beveik 12 metrų siekiančią eglutę miestiečiams padovanojo klaipėdiečių šeima. O ją papuošti žadama iki iškilmingo eglutės įžiebimo, kuris vyks gruodžio 2-ąją.

Tą vakarą susirinkusiųjų laukia nemažai staigmenų – šventė prasidės 17 val. koncertu „Žiemos tiltai“.

Muzikines dovanas taip pat dovanos atlikėjai – Rokas Yan, grupė „Baltos varnos“, Rokas Kašėta, Linas Švirinas, Jausmė. Mažuosius aplankys Kalėdų Senelis.

Atsineškite savo varpelį gruodžio 2-ąją 17 val. į eglutės įžiebimo renginį ir sukurkite skambančią varpelių jūrą.

Šiemet eglutės įžiebimas bus neįprastas. Organizatoriai – įstaiga „Klaipėdos šventės“ siūlo klaipėdiečiams ir miesto svečiams atsinešti skambantį varpelį.

„Atsineškite savo varpelį gruodžio 2-ąją 17 val. į eglutės įžiebimo renginį ir sukurkite skambančią varpelių jūrą“, – kvietė organizatoriai.

Įžiebimo vakarą, 17.30 val., Teatro aikštėje vyks ir atviros ledo čiuožyklos atidarymas. Ji bus atvira kiekvieną dieną iki sausio 7-osios.

Taip pat šią dieną, 17.40–21 val., Teatro aikštėje vyks diskoteka „Kalėdų link!“ su DJ Wil-O.

Ir kitomis dienomis, iki pat sausio 7 d., vyks įvairūs renginiai – ne tik šventinė mugė, „fotokampelis“, kuriame bus galima nusifotografuoti, bet ir Kalėdinių giesmių festivalis, paramos akcijos, diskotekos ir daugelis kitų užsiėmimų.

Per Naujuosius metus susirinkusiųjų lauks šviesos ir lazerių šou.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS