Pasiruošimas pasaulio paplūdimio tinklinio turnyrui įsibėgėjo | KaunoDiena.lt

PASIRUOŠIMAS PASAULIO PAPLŪDIMIO TINKLINIO TURNYRUI ĮSIBĖGĖJO

Uostamiestis jau ruošiasi keturių dienų pasaulio paplūdimio tinklinio čempionatui, kuris vyks jau šią savaitę, birželio 2–5 d., netoli Jono kalnelio.

Šioje teritorijoje esantis fontanas išjungtas, lyginamas smėlis. Per savaitgalį buvo žadama užbaigti visus techninius darbus, o nuo pirmadienio bus įrenginėjamos tribūnos, monitoriai, atliekami paskutiniai darbai.

Renginį organizuoja Lietuvos tinklinio federacija (LTF), Klaipėdos pliažo tinklinio klubas, kuriam vadovauja Andrius Dumbauskas, Klaipėdos savivaldybė ir Lengvosios atletikos mokykla.

A.Dumbausko teigimu, darbai šiuo metu vyksta sklandžiai.

"Turnyras vyks toje vietoje, kur fontanas, toje aikštėje. Fontanas šiuo metu yra išjungtas, savaitės viduryje visas angas užsidengėme. Jau yra padarytas rėmas-konstruktyvas, atvežtas ir lyginamas smėlis. Pirmadienį žadama statyti tribūnas, monitorius, ekranus, visas technines patalpas. Darbai verda. Tądien iš LTF atvažiuos ir inspektorius, kuris apžiūrės aplinką, patikrins, ar viskas atitinka reikalavimus", – nurodė pašnekovas.

Pasak LTF, šiuo metu į turnyrą Klaipėdoje yra užsiregistravę paplūdimio tinklininkai net iš 30 valstybių, tarp jų – iš Naujosios Zelandijos, Jungtinių Amerikos Valstijų, Kinijos, Venesuelos.

Toks renginys uostamiestyje vyks pirmą kartą. Įėjimas į jį bus nemokamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

klp

Suniokos ka tik sutvarkyta erdve, graudu.... su tokiais sunkvezimiais po skvereli....

Anonimas

Cirkas ..pajūryje smėlio nėra,.ten nesigauna organizuoti renginio?

Nedovanotina

Pasualinio lygio varžybos labai gerai, bet gal gerbkime pirmiausia savo Valstybinę lietuvių kalbą? Nealonu matyti miesto centre užrašus apie turnyrą vien tik angliškai. Kur miesto vicemeras, kuruojantis kultūra, kur ponia kultūrininkė Deltuvaitė? Nuvertinama, ujama Valstybinė kalba, gėda, ponai klerkai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS