Politiko S. Gentvilo švarkui – dėmesys | KaunoDiena.lt

POLITIKO S. GENTVILO ŠVARKUI – DĖMESYS

Artinantis vasarai pasipuošė ne tik gamta, bet ir miesto tarybos nariai. Klaipėdos savivaldybės posėdžių salę nuspalvino vienas miesto tarybos narys.


 

Artinantis vasarai pasipuošė ne tik gamta, bet ir miesto tarybos nariai. Klaipėdos savivaldybės posėdžių salę nuspalvino vienas miesto tarybos narys.

Vakar vykusio uostamiesčio tarybos posėdžio metu iš juodų politikų kostiumų jūros išsiskyrė vienas jauniausių tarybos narių Simonas Gentvilas. Į netradicinį politiko švarką dėmesį atkreipė ne tik jo kolegos, bet ir posėdyje dalyvavę žurnalistai.

Šviesias spalvas mėgstantis politikas spręsti svarbių miestui klausimų atvyko pasipuošęs brangių britų elitinių mados namų "Burberry" stiliaus languoto audinio švarku.

S.Gentvilo posėdyje dėvėto klasikinio rūbo raštas – vieno labiausiai pasaulyje atpažįstamo prekių ženklo pagrindinis akcentas.

Politikas akcentavo etiketėms dėmesio neskiriantis, tačiau padirbinių, jo žodžiais, pats nedėvėtų.

"Nors nesu "logomanas", manau, kad nelegaliems drabužiams Lietuvoje vietos neturėtų būti", – pabrėžė S.Gentvilas.

Miesto tarybos narys atskleidė, kad šis švarkas – senas pirkinys iš Švedijos. "Tiksliai neprisimenu, atrodo, "Chino Malmo" vadinasi. Tačiau šis pirkinys – ne iš brangiųjų", – pabrėžė politikas.

Pastarasis šmaikštavo, esą žmonės turi kelti pasitenkinimą aplinkai bei nuspalvinti pasaulį.

"Tiek moterims, tiek vyrams reikia gražiai atrodyti. Savo įvaizdžiu rūpinuosi pats, nors kartais ir žmona pataria. Kaip ir aš jai", – atskleidė S.Gentvilas.

Neseniai iš Ukrainos grįžusiam tarybos nariui labai įstrigo šios šalies politikų vienodumas – juodi kostiumai, vienodi kaklaraiščiai, trumpas plaukų kirpimas.

Nors pats S.Gentvilas sakė specialiai nesistengęs išsiskirti, tačiau padėkojo už įvertinimą.

"Ryte atsikėliau geros nuotaikos, švietė saulė, todėl nusprendžiau užsivilkti kitą švarką", – nuotaikingai užbaigė jaunasis politikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Grėjus

Šiaip yra tam tikri tarnybinio ir dalykinio etiketo reikalavimai. Politikas tokia apranga demonstruoja, kad jam tarybos posėdžiai yra eilinis pobūvėlis su draugeliais, o tai byloja, jog jo požiūris į politiką nerimtas, taigi atmestinai, nepagarbiai jis žiūri ir į jį išrinkusius klaipėdiečius. Balsuokite ir toliau už jus niekinančius veikėjus...

kirvarpa

kaip gerai, kad tetukas visur vietas paruoses, o siaip....

R.Schneiderat.

Džiugu...kad bagotas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS