Klaipėdietis: pajūryje trūksta tualetų | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIETIS: PAJŪRYJE TRŪKSTA TUALETŲ

Uostamiesčio gyventojas skundžiasi tualetų pajūryje stygiumi. Tačiau specialistai tvirtina priešingai, tai esą požiūrio klausimas, kadangi tualetų tikrai yra ne vienas, tereikia nepatingėti iki jų nueiti.

„Klaipėdai“ skaitytojas piktinosi, kad uostamiestis neva neima pavyzdžio iš aplinkinių miestų.

„Aš atvykau į Klaipėdą prieš 23 metus. Iki šiol stebiuosi, kad pajūryje nėra tualetų. Vienas visame pajūrio ruože nesiskaito. Eiti į barą – ne variantas, nes jie dirba tik sezono metu. Tas pats ir mieste. Paprasčiausias pavyzdys: Palangoje visame pajūrio ruože – nemokami tualetai, centre taip pat“, – rašė skaitytojas.

„Klaipėdos paplūdimių“ direktoriaus pavaduotojas Alvydas Girdvainis stebėjosi tokiomis kalbomis.

Tualetų kiekvienais metais po truputį daugėja.

„Mums priklauso dešimt viešųjų tualetų, trys iš jų yra stacionarūs. Girulių paplūdimio ruože, Pirmojoje Melnragėje, Smiltynėje, miesto parke Herkaus Manto gatvėje. Žmonės visada nori, kad šiukšliadėžė būtų asmeninė, persirengimo kabina – asmeninė ir tualetas – asmeninis. Jeigu visa šita įvykdytume, turbūt vis tiek gautume pretenzijų. Mes patys savo iniciatyva statyti negalime, kiek turime pinigų, tiek ir prižiūrime, o visą infrastruktūrą, kalbant apie tualetus, planuoja miestas“, – teigė pašnekovas.

Teigiama, kad vasaros viduryje Smiltynėje atsiras dar du tualetai.

„Čia toks dalykas – žmogaus požiūrio klausimas. Jeigu tingi paėjėti kelis žingsnius už kopų į tualetą, visada bus negerai. Tualetų kiekvienais metais po truputį daugėja. Užpernai naują tualetą pastatėme prie Naujosios perkėlos, Smiltynėje. Pernai vieną tualetą įrengėme prie Antrosios Melnragės, pagrindinės gelbėjimo stoties. Ten jau yra du tualetai. Didelių pretenzijų, kad tualetų trūksta, nesame gavę“, – tikino A. Girdvainis.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Buduliams

Kreipkitės į merą.Jis specializuojasi tualetų srityje.Jau išrūpino Vingio pasažui ir atremontavo skulptūrų parke

Anonimas

Ko jums dar truksta pridurkai kai aplinkui tiek daug krumu. Arba sikit ir myzkit juroje. ,,Grigeo,, 15 metu tukstancius tonu leido ir nieko. Prezidentas didele premija israse vadovams.

G

Kaip visada darykit,myžkit į jūrą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS