Sulaužytą stendą sutvarkė akimirksniu | KaunoDiena.lt

SULAUŽYTĄ STENDĄ SUTVARKĖ AKIMIRKSNIU

Praėjusią savaitę klaipėdiečiai, laukdami autobuso Senamiesčio stotelėje (Tiltų g.), atkreipė dėmesį į sulaužytą informacinio stendo sienelę. Toje vietoje kurį laiką žiojėjo skylė, buvo galima įžiūrėti tik dalį Klaipėdos žemėlapio.

Vakar, lapkričio 20 d., stendas buvo ne tik sutaisytas, bet ir pakeista informacija – vietoj žemėlapio nuo šiol klaipėdiečiai ir miesto svečiai galės pasiskaityti istorinius faktus apie Klaipėdą.

Dar penktadienį, lapkričio 17 d., stendas nebuvo sutvarkytas. Tačiau informacija apie jį jau veikiausiai buvo pasiekusi Klaipėdos savivaldybę.

Stendą pastebėjo ne tik klaipėdiečiai, bet ir Klaipėdos turizmo informacijos centro direktorė Romena Savickienė, kuri teigė pranešusi savivaldybei apie problemą.

„Mačiau, kad pusė jo yra nuskelta, perdaviau savivaldybei“, – sakė R. Savickienė.

Klaipėdos savivaldybės atstovai vakar patvirtino, kad informaciją apie stendą gavo praėjusią savaitę.

Pirmadienį po pietų Miesto tvarkymo skyriaus specialistai informavo, kad stendas – jau sutvarkytas. Jį sutvarkyti kainavo 485 eurai.

Praėjusią savaitę apie sugadintą stendą socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Tvarkau Klaipėdą“ taip pat pranešė ir vienas klaipėdietis. Gyventojai jam pasiūlė užregistruoti problemą savivaldybės tinklalapyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

jokio puikumo

ir jokio malonumo. istratino 500 miestieciu pinigu ir tiek ziniu? kiekvienas nusizengimas turi savo autoriu. puiku bus tada, kai nenaudelis sumokes , o pinigai bus panaudoti kitoms miestieciu reikmems.

Ir puiku ,

malonu skaityti .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS