Narkotikai – ir pas nepilnametį | KaunoDiena.lt

NARKOTIKAI – IR PAS NEPILNAMETĮ

Uostamiesčio policijos pareigūnai pas įtartinus asmenis aptiko įvairių narkotinių medžiagų. Po apžiūros jiems įteikti šaukimai ir pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Penktadienį paryčiais, apie 6.35 val., nenurodytoje įstaigoje esančioje Taikos prospekte, pareigūnai atliko 1990 m. gimimo vyro dalinę apžiūrą ir jo šortų kišenėje rado popierinę servetėlę. Jos viduje – biri, skaidrios spalvos ir, kaip įtariama, narkotinė medžiaga.

Taip pat penktadienį, apie 23.35 val., nenurodytoje įstaigoje, Naujoji uosto g., kambario spintoje buvo rastas folijos suktinukas su įtarimą sukėlusiomis medžiagomis. 2007 m. gimusiam vaikinui pareigūnai įteikė šaukimą atvykti į apklausą.

Dar vienas galbūt su narkotinėmis medžiagomis susijęs įvykis nutiko šiąnakt, apie 3.10 val. Danės ir  Tiltų gatvėse. Pareigūnai pastebėjo ant suoliuko sėdinčius du asmenis, kurie sukėlė įtarimų. Pas 1983 m. gim. moterį buvo rasta 17 vnt. įvairų spalvų tablečių. Šalia 1989 m. gim. vyro ant žemės rasta suktinė, taip pat kišenėje buvo rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės medžiaga. 

Visais trimis atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal baudžiamojo kodekso 259 straipsnį dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai gali grėsti viešieji darbai, bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dviejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Tikrai naujiena:)

Tai naujiena, siųskite laisvės partijai nepilnametį perauklėjimui, uždės jam sijoną, duos mažą kiekį narkotikų ir taps žmoga. Nevaržykite laisvės.

Anonimas

pagal glusu istatymus tai SAVOM REIKMEM

SUSIJUSIOS NAUJIENOS