Uostamiesčio ilgapirščių taikinys – brangūs daiktai | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO ILGAPIRŠČIŲ TAIKINYS – BRANGŪS DAIKTAI

Padaugėjo pranešimų apie apiplėšimus gatvėse ir vagystes namuose. Automobilių vagys irgi nesnaudžia – penktadienį kažkam užkliuvo Ragainės gatvėje stovėjęs automobilis.

Policijos pareigūnai sausio 14-ąją nenurodytu laiku gavo pranešimą dėl apiplėšto automobilio "BMW X5".

Pasak įvykių suvestinės, buvo išdaužtas durelių lango stiklas iš vairuotojo pusės. Taip pat pastebėta, kad automobilyje trūksta vairo ir prietaisų skydelio.

Padaryta žala siekia 2,2 tūkst. eurų.

Nežinoma, ar nusikaltimą vykdė vienas, ar keli asmenys. Mačiusius ar ką nors žinančius apie šį incidentą raginama kreiptis į policijos pareigūnus.

Keisčiausias įvykis nutiko ketvirtadienį, tačiau dėl jo į Klaipėdos policiją 42 metų vyras kreipėsi tik penktadienio rytą.

Sausio 14-ąją, 8.22 val., paskambinęs policijai vyras papasakojo filmo vertą istoriją.

Sausio 13-osios vakare, 20.10 val., Aukštaičių gatvėje prie jo priėjo du nepažįstami vyrai ir paprašė cigaretės. Nepažįstamiesiems, pasak pranešėjo, galėjo būti apie 30–35 m. Kas nutiko po susitikimo su jais, vyras neprisimena.

Tik sausio 14-ąją, atsibudęs namuose ir pastebėjęs nubrozdintą savo veidą, iš tiesų sunerimo. Dar didesnė panika apėmė pastebėjus, kad galinėje džinsų kišenėje trūksta piniginės.

Pasak pranešėjo, piniginėje buvo didelė suma grynųjų. Vyras nurodė netekęs 10,6 tūkst. eurų. Piniginėje buvo ir kelios banko kortelės.

Policininkai pradėjo tyrimą dėl apiplėšimo.

Šeštadienį vagys brovėsi ir į namus.

Sausio 15-ąją nenurodytu laiku į policininkus kreipėsi asmuo dėl įsibrovimo į namus ir turto vagystės.

Klaipėdos rajone Slengių kaime pranešėjas pasigedo nešiojamojo kompiuterio, planšetinio kompiuterio, piniginės ir kelių dokumentų.

Įvykių suvestinės duomenimis, vagis, patekęs į namus, iš pradžių taikėsi į nešiojamąjį kompiuterį garaže. Pavogęs kompiuterį, nusprendė dar paieškoti vertingų daiktų.

Patekęs į namo koridorių pastebėjo planšetinį kompiuterį, piniginę ir asmens dokumentus. Paėmęs minėtą turtą paspruko.

Įsibrovėlio padaryta žala – 3 tūkst. eurų.

Klaipėdos kriminalinių įvykių suvestinėje vis dažniau minima Vingio gatvė.

Ankstų sekmadienio rytą, apie 7 val., prie vieno šios gatvės pastato 45-erių vyrą užpuolė trys nepažįstamieji. Kalbų nebuvo, užpuolikai sumušė žmogų, atėmė telefoną, nuvilko striukę ir pabėgo. Nukentėjusysis pateko į ligoninę.

Praėjusią savaitę miesto policijos komisariato pareigūnai sulaikė tris plėšimais įtariamus asmenis. Vienas jų – vos 20-ies vaikinas – pastaruoju metu apiplėšė tris moteris. Teismas leido jį suimti trims mėnesiams.

Kiti du plėšimu įtariami vyrai yra vyresni, priklausomi nuo narkotikų ir daug kartų teisti. Jie moteriai prie bankomato iš rankų išplėšė 600 eurų. Teismas leido juos suimti dviem mėnesiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

>

Geriau rankas kapoti. Debilai kitaip nesupras.

Uztenka tik padaryti uz vagystes bausmes,iki 15 metu,

Ir si prob.baiksis kita diena.bet matosi,kad kazkam tai naudinga??

SUSIJUSIOS NAUJIENOS