Premjerė skeptiškai vertina idėją pasienyje su Baltarusija statyti tvorą | KaunoDiena.lt

PREMJERĖ SKEPTIŠKAI VERTINA IDĖJĄ PASIENYJE SU BALTARUSIJA STATYTI TVORĄ

Premjerė Ingrida Šimonytė skeptiškai vertina idėją sprendžiant nelegalių migrantų problemą pasienyje su Baltarusija statyti tvorą. Ministrės pirmininkės teigimu, sprendimų dėl sienos su Baltarusija saugumo stiprinimo reikia jau dabar, o tvoros statybos, jos teigimu, užimtų nemažai laiko.

„Yra tų patirčių tvorų statymo, bet yra taip pat ir tam tikras galbūt ir nekonvencinis sprendimas tokia tvora. Ir turbūt kad įvairios priemonės turėtų būti svarstomos, bet jeigu kažkas įsivaizduoja, kad Vyriausybė tvers tvorą nuo vieno Lietuvos sienos pradžios taško iki kito, tai tikrai ne“, – žurnalistams Seime teigė I. Šimonytė.

Premjerė akcentuoja, kad iš Baltarusijos plūstančių migrantų problemas reikia spręsti dabar, o tvoros pasienyje su Baltarusija statymui, pasak jos, reikėtų sugaišti nemažai laiko.

„Yra išmaniosios technologijos, kurios yra diegiamos, jų diegimą spartiname ir tikrai stengsimės pabaigti ateinančiais metais. Jeigu kažkokios kitos papildomos priemonės, pavyzdžiui, konkrečiuose ruožuose galėtų būti įgyvendinamos ir tokių ruožų yra, tai jos ir bus įgyvendinamos. Bet kad mes čia apsitversime mūro tvora, tai tikrai pažadėti negaliu“, – sakė I. Šimonytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

o ko laukėt iš žydelkos

vyksta senai senai suplanuota Lietuvos OKUPACIJA.koncervatoriai turi isipareigojimus izraeliui perkelti 200 TŪKSTANČIŲ arabų iš izraelio,nes ten nebeišsitenka ir kasdienės abipusės žudynės.kiekviena kart kai į valdžią ateidavo koncervatoriai,prasidėdavo arabų perkėlimo pijarinimas.užtenka prisiminti sadausko-kvietkevičiaus rašliavas.

Vienas is avinu

Kiekvienas UAB direktorius butu apkaltintas ir nubaustas. Lietuvos Valstybes vadovai gali savo neveikla tiesiogiai kenkti Valstybei, bet atsakomybe 0. Bet taip jie gali elgtis, nes cia labai daug avinu. Oi turiu baigti komentuoti, perkelia i kita pieva, vel sviezia zolyte me, me, me

Anonimas

O kaip kitaip, juk siena šėtonytės planus naikinti Lietuvą griaus...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS