V. Aleknaitė Abramikienė grįžta į Seimą, B. Bradauskas dar pagalvos | KaunoDiena.lt

V. ALEKNAITĖ ABRAMIKIENĖ GRĮŽTA Į SEIMĄ, B. BRADAUSKAS DAR PAGALVOS

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) atstovė Vilija Aleknaitė Abramikienė ketina grįžti į Seimą, kitas buvęs ilgametis Seimo narys socialdemokratas Bronius Bradauskas sprendimą priims pasitaręs su frakcija.

Konservatorių partijos atsakingoji sekretorė Aistė Gedvilienė BNS patvirtino ketinanti prisiekti Seime. Konservatorei tai būtų pirmoji kadencija.

Šie trys politikai pretenduoja į laisvas vietas parlamente, į Europos Parlamentą išrinkus konservatorius Andrių Kubilių ir Rasą Juknevičienę bei socialdemokratą Juozą Oleką.

„Išeina mano kartos, Sąjūdžio kartos, labai ryškūs politikai, su kuriais aš daug pūdų druskos kartu suvalgiau, tai turbūt reikia nepasididžiuoti ir pratęsti darbus, kuriuos jie darė“, – V. Aleknaitė Abramikienė BNS patvirtino ketinanti grįžti į parlamentą.

Ji Seime jau dirbo šešias kadencijas 1992–2016 metais, tačiau per 2016 metų Seimo rinkimus liko po brūkšnio.

Keturias kadencijas parlamente nuo 2000 iki 2016 metų dirbęs socialdemokratas Bronius Bradauskas sakė sprendimą priimsiantis pasitaręs su Socialdemokratų partijos frakcija.

„Svarstysiu, dar nežinau, su frakcija pasikalbėsiu, nutarsime“, – BNS sakė jis.

Nuo socialdemokratų atskilusiems politikams subūrus Socialdemokratų darbo partiją, B. Bradauskas liko su opozicijon pasitraukusia Socialdemokratų partija. „Aš nevaikštau po partijas, kaip gimiau socialdemokratas, taip ir liksiu“, – sakė buvęs Seimo narys.

Konservatorė A. Gedvilienė BNS patvirtino imsianti Seimo nario mandatą.

„Kadangi 2016 metais sulaukiau tam tikro pasitikėjimo ir visada dirbau su Tėvynės sąjunga, buvau partijos administracijos vadovė, ketinu prisiimti šitą atsakomybę ir prisiekti Seime“, – sakė A. Gedvilienė.

Europarlamentarės mandatą laimėjus Seimo narei Aušrai Maldeikienei, Žirmūnų apygardoje sostinėje turės vykti nauji Seimo nario rinkimai. Mat A. Maldeikienė į Lietuvos parlamentą išrinkta šioje vienmandatėje apygardoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Nesąmonė "Bradauskas kaip Bradauskas"

o visi juk sisioja, ne tik "susimyžėlė". Tas tarakonas-B.B. apkakojęs Lietuvą ir dar, kaip įkyrus tarakonas,toliau teršiantis, geriau eitų toliau skaldyti kieme malkų ir valyti savo prichvatizuotų telkinių. Braunasi į seimą. "Valdys Lietuvą". Užtenka tokių "sąžiningų" seimūnų-tarakonų.

Bradauskas kap bradauskas

bet ta su si m yžėlė Aleknaitė..Blogiau nebūna.

Alis...

torpeda grįžta...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS