V. Pranckietis apie Seimo viešbučio pardavimą: negyvensime gi palapinėse | KaunoDiena.lt

V. PRANCKIETIS APIE SEIMO VIEŠBUČIO PARDAVIMĄ: NEGYVENSIME GI PALAPINĖSE

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis teigia esantis įsitikinęs, kad vadinamasis Seimo viešbutis yra reikalingas kone pusei parlamentarų, o liberalės Aušrinės Armonaitės pasiūlymas jo paslaugų atsisakyti yra tiesiog populiarus pasiūlymas.

„Daug Seimo narių tyliai gyvena ir jiems tai yra reikalinga. (...) Gal greičiau tai populiarus pasiūlymas, kad parduokim tą viešbutį ir gyvenkime ore. Na, negyvensime gi palapinėse“, – „Žinių radijo“ laidoje kalbėjo Seimo pirmininkas.

V. Pranckiečio įsitikinimu, Seimo viešbutį dėl gyvenimo sąlygų labiau tiktų vadinti bendrabučiu, o jo naudojimosi taisyklės visada gali būti patobulintos.

„Turbūt pusei Seimo narių jis yra labai reikalingas, kiek jis yra geras ir jį galima vadinti viešbučiu, tai turbūt kitas klausimas. Labiau priimtinas žodis būtų bendrabutis, o efektyvumas ir jo naudojimas arba taisyklės visą laiką gali būti tobulintinos. Reikia, kad dėl to būtų teikiami pasiūlymai“, – kalbėjo Seimo pirmininkas.

Turbūt pusei Seimo narių jis yra labai reikalingas, kiek jis yra geras ir jį galima vadinti viešbučiu, tai turbūt kitas klausimas.

Anot V. Pranckiečio, dėl kelių parlamentaro nusižengimų nėra pagrindo Seimo viešbučio atsisakyti, nes jis yra reikalingas.

„Su 3-4 Seimo nariais atsitiko kažkoks lyg neatitikimas etikai ir iškart kalbame apie visus Seimo narius. Žmonės atvažiuoja iš Akmenės, iš Skuodo, iš bet kurio krašto. Jiems susirasti tam laikui gyvenimą Vilniuje turbūt nebūtų labai paprasta“, – savo nuomonę išsakė V. Pranckietis.

Kaip ELTA jau skelbė, Seimo narė, Laisvės partijos pirmininkė A. Armonaitė siūlo atsisakyti skandalų nuolat lydimo Seimo viešbučio ir jį parduoti.

Pastarąją savaitę ji įregistravo Statuto pataisą, kurioje siūloma pripažinti negaliojančiu Seimo statuto straipsnį, kuriame numatomas Seimo narių aprūpinimas gyvenamosiomis patalpomis.

GALERIJA

  • V. Pranckietis apie Seimo viešbučio pardavimą: negyvensime gi palapinėse
  • V. Pranckietis apie Seimo viešbučio pardavimą: negyvensime gi palapinėse
  • V. Pranckietis apie Seimo viešbučio pardavimą: negyvensime gi palapinėse
  • V. Pranckietis apie Seimo viešbučio pardavimą: negyvensime gi palapinėse
M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Ryta

Gyvenkit gatveja priprato žmonės kad išlaikytų o kaip jauni nuomuojasi irgi apmokėkit jų nuomas,tikiuosi žmonės atsimerks kaip balsuoti eina ką renka nes kuo tuoliau tuo blogiau čia toj Lietūvoj..

cianidas

susmukusio ūkelio agronome,o kaip gyvena eiliniai piliečiai,gauna nemokamai bendrabučius(kuriuos gali perleisti giminei?O ar dirbantieji vežiojami už 150km į darbą su švyturėliais už mūsų visų pinigus?Na,nieko,neilgai dievo vaidmenyje benusimato būt,nes išdavikai net ir priešams nepatinka.Teks grįžt prie senosios žagrės

parlamentaras snieckus

Jei jau studentai su tusciomis negyvena palapinese, sugebes sau rasti pagal kisene ir tie, kuriu atlyginimas 3 kartus didesnis nei vidutinis LT atlyginimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS