Linkėjimai iš Kremliaus | KaunoDiena.lt

LINKĖJIMAI IŠ KREMLIAUS

Senų gerų įpročių atsikratyti sunku, o neretai ir iš viso neįmanoma. Tai liudija pastarasis brutalus išpuolis Vilniuje prieš didžiausio Kremliaus priešo A. Navalno (kuris toks liko net miręs) bendražygį L. Volkovą. Užpuolikas tenkinosi kulinariniu mėsos plaktuku, kuriuo pradžioje talžė automobilio stiklą, o paskui jau ir patį L. Volkovą. Tuo veikiausiai norėta tik pagąsdinti, nes jei būtų siekta auką užmušti, smogikas mažų mažiausiai būtų nugriebęs ledo kirtiklį, kurių turbūt galima rasti bet kurioje sostinės turistinių prekių parduotuvėje.

„Kliuvo galvai, į koją smogta gal 15 kartų. Spėju, čia toks pasveikinimas iš banditiškojo Peterburgo. Ir tau linkėjimai, Vladimirai Vladimirovičiau“, – vaizdo įraše šypsojosi, kaip pats teigė, mėsos muštiniu vos netapęs L. Volkovas.

Tikimybė, kad tai atsitiktinis chuliganiškas išpuolis, labai menka, labiau primena čekistų braižą, kurių metodinės instrukcijos nekinta nuo Geležinio Felikso laikų.

Tikimybė, kad tai atsitiktinis chuliganiškas išpuolis, labai menka, labiau primena čekistų braižą, kurių metodinės instrukcijos nekinta nuo Geležinio Felikso laikų.

Dar nuo tada, kai kažin kur Meksiko mieste prieš daugiau nei aštuonis dešimtmečius toks J. R. Mercadero ledkirčiu mostelėjo L. Trockiui į pakaušį.

Dabar jau neabejojama, kad žudikas į tolimąją Meksiką buvo pasiųstas paties J. Stalino įsakymu. Tiesa, pasaulis tuomet į tai beveik nesureagavo, nes turėjo savo rūpesčių: tuokart nacių buvo okupuota kone visa Europa, o Sovietų Rusija baigė sudoroti Baltijos šalis.

Tuomet mažai kam rūpėjo dar viena smurto auka, nepaisant, kad tai buvo vienas aršiausių revoliucijos fanatikų ir išskirtinė komunistų figūra.

L. Trockis tapo kankiniu. 200 tūkst. gedėtojų Meksiko gatvėse dalyvavo jo laidotuvėse.

Savo mirtimi numirusio J. Putino (kremlinio pusbrolio) šermenys visai neseniai buvo kur kas kuklesnės.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

bezdančiai karvei

tik gyvulio smegenis turintis padaras gali verkti dėl žydo bronšteino (trockio) mirties. Ar žinai skeltanage, kas buvo tas trockis? Kiek milijonų aukų ant jo sąžinės būtų jeigu ją turėtų? Tai vienas iš septynių banditų kurie nuvertė Kerenskio vyriausybę ir paskandino Rusiją o kiek vėliau visą pasaulį smurto ir kraujo jūroje.Ir gyveno tas kruvinas žydasnukis Meksikoj, saugomoj viloj. Kaži už kokius rublius, kai pats nieko nedirbo? Gal jankiai už vadovavimą perversmui išlaikė?

Pilietis

Tas Volkas jokia politine provokacija, o kazka pats pridirbo ir gavo i kaulus dar net neislipes is masinos, o va koja tai tikrai ne uzpuolikas suzalojo nes sedint masinoj ir dar vairas uzstoja. Reiskias konfliktas buvo anksciau cia jo pratesimas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS