Raibieji pakraipų slėpiniai | KaunoDiena.lt

RAIBIEJI PAKRAIPŲ SLĖPINIAI

Saugokitės Seimo narių, jie gali būti pedofilai. Taip nūnai juokauja ciniški tautiečiai. Ir negali sakyti, kad tas jų humoras būtų inspiruotas antivalstybinės pagiežos ar pykčio dėl sekmadieniais uždrausto alaus. Tai atkeliavo iš pačios tikriausios realybės – Seime išties būta pedofilinio smogo, ir ką gali žinoti, kokie slėpiniai šiandien tūno toje politinėje sąžinėje, virš kurios taip smagiai dūzgia musės. Čekiukų skandalai tik dar kartą patvirtina – veidmainiai dominuoja: viešumoje jie vaizduoja rūpestį tėvyne ir piliečiais, o realiai pilasi degalus, lyg šuleriai, žongliruodami 47 kreditinėmis kortelėmis.

O koks ten politikierius už Raseinių, prie Dubysos, išraudęs vaikštinėjo po daržines gi tvartus bei prašinėjo darbininkų nusimauti kelnes ir nežiūrėti, kokios pakraipos džiaugsmo fiesta dabar čia bus? Ne už dyką, žinoma. Viskas legalu – homoseksualūs santykiai pas mus skatinami, tik pedofilija dar ne. Bet vis tiek neiškenčia politikos perversijų iškamuoti vyrai. Tai po berniukų chorą pikiruoja, tai į tvartus vaikšto – mūsų tėvynė, kad ir nedidelė, bet laisva, dėkui profesoriui ir Švč. Mergelei Marijai.

Tai kuo gi suinteresuoti tie, kurie taip nenori iškrypėlių registro?

Kodėl gi šiuo metu tame pačiame Seime taip nenorima įteisinti seksualinių nusikaltėlių registro? Vėl veliamasi į atsikalbinėjimus arba diskusijas: reikia–nereikia. Tiksliai pastebėjo Kovos su prekyba žmonėmis ir išnaudojimu centro vadovė K. Mišinienė: „Pabandykite sužinoti, kiek per penkerius metus apskrityje buvo pateikta kaltinimų dėl vaikų prievartavimo ar tvirkinimo.“ Nesužinosite nieko. Net jei dėdė be apatinių pro darželio tvorą saldėsiais masina vaikučius, dėdės asmens duomenys – slapti. Nulis žinių apie dėdulę. Užtat būtinai reikia nubausti tą vyrą, kuris degalinėje pagarsėjusiam pedofilui rėžė į galvos protezą ir išgelbėjo nepilnametę jo auką. Užuot davusi medalį, kaip už skęstančiųjų gelbėjimą, valstybė dabar kėsinasi gelbėtoją pasodinti.

Tai kuo gi suinteresuoti tie, kurie taip nenori iškrypėlių registro?

P. S. 2021 m. Lietuvoje užfiksuoti 239 galimą seksualinį smurtą patyrę vaikai. 2022 m. – 247. Šiemet veikiausiai bus dar daugiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

aha

Sveikiname Estiją...šaunuolė šalis,jos žmonės

To hmm

Aik na... ui.Nėra ant Lietuvos geresnio mero už Matijošių,nėr,durniau.

viskas cia labai paprasta - nuo seno tai surista su

milicija, negi rasinetojai iki dabar nera suprate ar perprate milicijos darbo metodu...centriukas randasi ne nelaikinoje, o tikroje sostinej...tie visi nukrypeliai labai patogus informaciju ir valdymu saltinis...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS