Skaitytojas: rinksiuosi tik baltarusišką elektrą | KaunoDiena.lt

SKAITYTOJAS: RINKSIUOSI TIK BALTARUSIŠKĄ ELEKTRĄ

Per visas televizijas tik ką buvo kalbama, kad reikės pasirinkti vieną iš keturių elektros tiekėjų. Esą taip buvo sutarta Lietuvai stojant į ES.

Niekas čia nieko nesupranta, niekas nežino, kas tie elektros energijos tiekėjai, dauguma taip ir nesusivokė: džiaugtis ar nelabai. Atsirado net įmonė, siūlanti konsultacines paslaugas renkantis tą tiekėją.

Tačiau aš noriu pasakyti viena: rinksiuosi tik tą tiekėją, kuris garantuos, kad tikrai pirksiu elektrą iš Baltarusijoje esančios atominės elektrinės. Perspėju visus tiekėjus, kad pirksiu tik Astravo AE energiją ir jokios kitos. Man ji labiausiai priimtina.

Tai bus tarsi protestas, tarsi paminklas Lietuvos politikos bejėgiškumui, padrikumui ir kvailumui. Vien jau ką reiškia įstatymas, draudžiantis ją pirkti iš baltarusių. Tai dar kartą parodo, kokie bukapročiai sėdi mūsų valdžioje, kokio lygio žmonės yra priimantys tokius beprotiškus įstatymus.

Juk pagaliau ir pats buvęs energetikos ministras A.Sekmokas pasakė, kad Astravo AE elektra pas mus tekės 100 procentų. Esu įsitikinęs, taip ir bus, nes godžius mūsų tarpininkus nupirks su visomis apatinėmis kelnėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

D

Reik pirkt kas pigiau zmonems,o ne principus rodyt.Pigiau ir yea Baltarusiska.

Anonimas

30 metu kgbistai seime trukdo pereiti i Vakaru energetikos zieda. Kada teisime prieso tarnus?

pensininkė

ar mes pirksime ar nepirksime elektrinė niekur nedings nuo žemės paviršiaus gal gėriau būkime protingi o ne pasipūtę būdami ubagai tik to nesupranta mūsų ponai nes jie ne ubagai prekybą reikia vystyti kur pigiau o ne principais remtis gyvenkime draugiškai ir nereikės bijoti kad mus puola
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS