„Kaspersky Lab“ dėl koronaviruso laikinai uždaro biurus Kinijoje | KaunoDiena.lt

„KASPERSKY LAB“ DĖL KORONAVIRUSO LAIKINAI UŽDARO BIURUS KINIJOJE

Rusijos kibernetinio saugumo programinės įrangos kūrėja „Kaspersky Lab“ dėl koronaviruso grėsmės laikinai nutraukia savo biurų Kinijos sostinėje Pekine, taip pat Tiandzine ir Šanchajuje darbą.

„Kaspersky Lab“ jos darbuotojų sveikata yra aukščiausias prioritetas. Bendrovė imasi visų įmanomų priemonių, kad užkirstų kelią koronaviruso plitimui. Dėl to nuspręsta laikinai uždaryti biurus Pekine, Tiandzine ir Šanchajuje. Visi mūsų darbuotojai Kinijoje laikinai dirbs iš namų“, – sakė rusų kibernetinio saugumo įmonės personalo vadovė Marina Aleksejeva.

Ji pabrėžė, kad kitose Azijos ir Ramiojo vandenyno regiono valstybėse „Kaspersky Lab“ taiko lankstų darbo grafiką, o šiuose biuruose darbuotojams išduodamos apsauginės kaukės, teikiamos kitos saugumo priemonės.

„Mes taip pat prašome visų darbuotojų atsisakyti artimiausiu metu numatytų komandiruočių, ypač į koronaviruso infekcijos apimtas šalis. Iš tokių šalių grįžusiems mūsų darbuotojams rekomenduojama dvi savaites dirbti iš namų, atidžiai stebint savo sveikatos būklę“, – sakė M. Aleksejeva.

Jos žodžiais, šiuo metų nė vienas „Kaspersky Lab“ darbuotojas koronavirusu nėra užsikrėtęs.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS