Australijoje trijų metrų ryklys perkando banglentininkui koją | KaunoDiena.lt

AUSTRALIJOJE TRIJŲ METRŲ RYKLYS PERKANDO BANGLENTININKUI KOJĄ

Prie rytinės Australijos pakrantės esančio populiaraus paplūdimio trijų metrų ilgio ryklys mirtinai sužalojo banglentininką, sekmadienį pranešė policija.

Ryklys sugriebė to vyro koją, jam sekmadienį plaukiojant banglente Kingsklife, apie 100 km į pietus nutolusiame nuo Brisbano.

„Policijai buvo pranešta, kad keli banglentininkai atskubėjo jam į pagalbą ir nuvijo ryklį, o tada sužeistasis buvo nugabentas į krantą“, – sakoma policijos pranešime.

„Jam buvo suteikta pirmoji pagalba dėl sunkiai sužalotos kairiosios kojos, bet jis mirė vietoje“, – priduriama jame.

Policijos teigimu, to vyro tapatybė dar nenustatyta, tačiau manoma, kad tai buvo 60-metis Kvynslando valstijos gyventojas.

Tai yra trečias toks incidentas Australijoje šiais metais.

Australijoje fiksuojamų ryklių antpuolių skaičius yra vienas didžiausių pasaulyje, tačiau žmonės per tokius incidentus žūsta retai. Pernai rykliai užpuolė 27 žmones, tačiau nė vienas iš jų nemirė.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Koja

Hiernia,jei butu bubi nukandes va tada jau butu buvusi problema,jei dar zmona lietuve tai skyrybos neisvengiamos.

Anonimas

Man taip atrodo, kad žmonės pikti vienas kitam gali be riklio prasti gerklę, čia 1 dalykas, 2 dalykas Visagalis Dievas apvalys savo žemę nuo tokių žmonių, nes tokia JoValia

Rykliai

Matėme ryklį nardydami Egypte. Gerai, kad buvome netoli laivo ir negiliai, užteko laiko grįžti..po metų vokietei ten nukando kojas ( Šermal Šeike)..daugiau snorklinti ir nardyti nebenoriu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS