Legendinis Argentinos futbolininkas D. Maradona dirbs Baltarusijos komandoje | KaunoDiena.lt

LEGENDINIS ARGENTINOS FUTBOLININKAS D. MARADONA DIRBS BALTARUSIJOS KOMANDOJE

Vienas garsiausių visų laikų pasaulio futbolininkų argentinietis Diego Maradona tapo Bresto „Dinamo“ (Baltarusija) klubo valdybos pirmininku. Sutartis pasirašyta trejiems metams.

57-erių metų argentinietis darbą pradės po pasaulio futbolo čempionato Rusijoje ir bus atsakingas už klubo strateginį vystymąsi bei bendraus su visais komandos padaliniais, įskaitant komandos akademiją.

Aštuntąją vietą Baltarusijos čempionate užimantis Bresto klubas, kurio vienu iš direktoriumi dirba lietuvis Valdas Ivanauskas, šiuo metu taip pat ieško naujo vyriausiojo trenerio.

„Diego darbą komandoje pradės liepos mėnesį, todėl iki liepos tikimės surasti naują trenerį“, - sakė „Dinamo“ ekipos atstovė spaudai Olga Chižinkova.

Vienas geriausių visų laikų futbolininkų D. Maradona keletą metų nesėkmingai bandė dirbti treneriu. Praėjusį mėnesį jis paliko Jungtinių Arabų Emyratų „Al-Fujairah“ klubą, nes nesugebėjo su juo pakilo į aukščiausią šalies divizioną.

„Ar mes suteikiame D. Maradonai šansą? Tai pernelyg griežta formuluotė. Mes tiesiog labai džiaugiamės, kad galime būti naudingi vieni kitiems. Labai smagu, kad Diego priklausys mūsų komandai. Šis faktas įkvėps ne tik mūsų klubo futbolininkus, bet ir duos naudos visam Baltarusijos čempionatui“, - pabrėžė Olga Chižinkova.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nuostaba

Galėtų ir konservatorių komandai vadovauti (bent nuotoliniu būdu), kai Lukiškese žais prieš liberalus...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS