Renginys „O kas viduje?“ kviečia drąsiai kalbėti apie jausmus | KaunoDiena.lt

RENGINYS „O KAS VIDUJE?“ KVIEČIA DRĄSIAI KALBĖTI APIE JAUSMUS

  • 0

Lapkričio 16-ąją dieną minėdami Tarptautinę tolerancijos dieną kviečiame į socialinės iniciatyvos Skirtingos Spalvos ir Kauno miesto visuomenės sveikatos biuro organizuojamą nemokamą renginį ,,O kas viduje?”.

Šis renginys skirtas šviesti jaunus žmones emocinės sveikatos, savižudybių prevencijos tema, skatinantis drąsiai kalbėti apie jausmus, siekiantis suprasti moksleivių emocijas, pagalbos šalia esančiam svarbą.

Renginyje žinoma psichologė prof. Nida Žemaitienė kvies dalyvauti interaktyviame žaidime, kuriame paneigs emocinės sveikatos stigmas, atsakys į svarbius klausimus apie savižudybių prevenciją. Renginyje taip pat bus socialinės iniciatyvos „Skirtingos Spalvos“ įkūrėjo Daliaus Stankevičiaus moderuojamas pokalbis su Nojumi Berlinsku, kuris yra prekės ženklo ir sporto klubo „Priklausomi nuo sporto“ įkūrėjas, jėgos ir sveikatingumo treneris, subalansuoto bei sąmoningo gyvenimo būdo mokytojas. Renginį vainikuos Manto Bendžiaus koncertas.

RENGINIO PROGRAMA

Nuo 13 val. – nevyriausybinių organizacijų mugė.

Nuo 14 val. – renginio pradžia, interaktyvus žaidimas su psichologe prof. Nida Žemaitiene.

14.45 val. – pokalbis su Nojumi Berlinsku.

15.30 val. – Manto Ben koncertas.

Renginio organizatoriai kviečia jaunus žmones ne tik kalbėti apie savižudybių prevenciją, kuri skirta išgelbėti gyvybes, bet ir mažinti savižudišką elgesį bei stiprinti tolerancijos svarbą psichikos sveikatos tema.

Renginys nemokamas. Norintys dalyvauti kviečiami užpildyti registracijos formą: https://forms.office.com/e/1TFW5ci3XR.

Daugiau informacijos: www.skirtingosspalvos.lt/okasviduje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS