Nesuprantu, kaip iš už jūrų-marių atvežta prekė gali būti pigesnė nei vietinių gamintojų. Tai jau tikrai bus prifarširuota augimo stimuliatorių, konservantų ir visokios kitokios chemijos, kad tik pačios mėsos kaina būtų kuo mažesnė, nes vien transportavimas kiek kainuos? O gal gyvulius gabens į Europą ir čia skers? Ir kokia tokios mėsos kokybė bus? O Lietuvą kol pasieks, tai pasieks gal tik atliekos nuo Europos ponų stalo. Nereikėjo pyktis su kaimynais, tai būtų pigesnės energijos ir pašarų ir nereikėtų mėsos iš užjūrių vežtis. Valdžios pykstasi, o nukenčia paprasti žmonės.
į ES turi būti įsileidžiama tik tokia produkcija, kuriai pagaminti turi būti panašus išmetamo CO2 kiekis bei ūkio samdomų darbuotojų atlyginimo vidurkis kaip ES. Nes aukšti ES darbo užmokesčio bei CO2 standartai, įsileidžiant į ES vergų pagamintą produkciją, sunaikins ES iš vidaus.
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)