Labai džiaugiuosi šia duona, tik ją ir perku. Jei norit mažiau cukraus pirkit juodą su medumi. Ar svarbu kas gamina, jei patinka ir perku. Išsigimė dabar kepama duona visose beveik kepyklose. Jau seniai neperku raikytos duonos- man mieliau namie ją atsipjauti, beveik visur duona dažyta, nuo šviesiai rudos iki tamsios kakavinės. Man ji bjauri net gi. Patys namie kepėm ruginę ant raugo duoną. Tai labai pigus produktas- o pažiūrėkit parduotuvėje kainas-apstulbti galima. Duonai didžiuliam kepalui reikia raugo, 1kg miltų, vandens, kmynų , druskos šaukštelis, cukraus pora šaukštelių ir meilės. Tai ne pyragas, kur reiktų grietinės, pieno, kiaušinių ir t.t.
visi visus durnina ,ne tik gamintojai ,bet ir 141 nes jie visi yra Nepakaltinami ,jiems dzin Tauta ir Jos su Tevyne rupesciai ,jie ziuri tik savu interesu .
Na ir kas kaip vadinasi ir kur gaminama svarbiausia, kad jinai skani. Paprasčiausias konkurentų išpuolis. Nesąmonė pirkti prekę tik lietuvišką nekreipiant dėmesio į skonį ir kokybę.
ne viską matot , prekiaujama ligotomis bulvėmis , morkomis ir svogūnais , prie to dar gauna kompensacijas ir vykdo nusikalstamą veiką slepia pvm , o valstybės tarnybų vadovai čiulpia
Uždarė kepyklą Lietuvoje,bet pavadinimą pasiėmė-lai dabar patys valgys.Pradėsim idėmiau skaityti.
Beje,dešimtys vartotojų ,,gynėjų,,kontorų-subines pajudinkite-juk biudžetininkai esate,ar kai jūms tik ,,šūdą,,ant stalo atneša,pajudate?
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)