Klaipėdos pareigūnams teko neįprasta užduotis | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNAMS TEKO NEĮPRASTA UŽDUOTIS

Trečiadienio popietę uostamiesčio pareigūnams teko neįprasta užduotis, kurios atlikti atvyko net trys policijos ekipažai.

Tądien prieš 16 val. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojams buvo pranešta apie tai, kad Taikos prospekte, ties prekybos centru, pažymėtu 15-uoju numeriu, atsirado kliūtis.

Tai buvo skiriamojoje juostoje stovėjusi ir eismo įvykio metu mikroautobuso nustumta į gatvę betoninė gėlinė.

„Duomenų apie nukentėjusius asmenis ar viešajai infrastruktūrai padarytą žalą, pirminiais duomenimis, nėra“, – dienraštį informavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Asta Kažukauskienė.

Praeiviai smalsiai sužiuro, kai į nurodytą vietą vienas po kito atvažiavo trys policijos automobiliai. Pareigūnai kelis kartus atidžiai apžiūrėjo stumtelėtą gėlinę.

Žmonės svarstė, ką uniformuotieji darys, ir spėliojo, negi dėl tokio nieko bus kviečiama speciali technika ir darbininkai.

Ties kliūtimi buvo pastatytas transporto priemonių greitį iki 30 kilometrų per valandą ribojantis ženklas.

Praeiviai ne tik domėjosi, kas čia vyksta, bet ir suskubo telefonais fiksuoti neįprastą reginį – policininkai pasitarė, kaip elgtis, ir drauge sukibę pastatė betoninį vazoną į vietą. Tuo reginys baigėsi.

Policijos šūkis – „Ginti. Saugoti. Padėti“. Šį kartą pareigūnams teko padėti išvengti nelaimės.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

>aš

Viename stiprūs, kad pastumtų vazoną. Antrame protingi - kad stiprius pamokytų, kaip pastumti. O trečiame - raštingi, kad sugebėtų pasigirti tautai.

Chi

Iš trijų ekipažų turbūt buvo trys merginos..

ooo, nežinojau kad vazono pastumimui reikalingi net trys ekipažai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS