Didvyriškas automobilį sustabdžiusio policininko poelgis JAV: atgaivino kūdikį | KaunoDiena.lt

DIDVYRIŠKAS AUTOMOBILĮ SUSTABDŽIUSIO POLICININKO POELGIS JAV: ATGAIVINO KŪDIKĮ

  • 2

 Detroito priemiesčio policijos pareigūnas, po to, kai sustabdęs greitį viršijusį automobilį, išgelbėjo 18 mėnesių berniuko gyvybę, vadinamas didvyriu.

Voreno policijos departamento pareigūnas Brendenas Fraseris (Brendenas Freizeris), antradienį stebėjęs eismo taisyklių nesilaikančius vairuotojus, sustabdė automobilį „Chevrolet Camaro“, važiavusį maždaug 120–129 kilometrų per valandą greičiu.

„Čia miršta kūdikis!“ – sakė berniuko motina.

B. Fraseris pamatė, kad kūdikis mėlynuoja, o jo akys pabaltavusios.

„Žvilgteliu į vidų, o ten – vaikas, kuriam reikia  skubios medicininės pagalbos. Dėdė jį man perduoda, – sakė B. Fraseris. – Jo burnoje buvo seilių ir kitų išskyrų. Pamaniau, kad jis galbūt užspringo, todėl pasidėjau jį ant dilbio ir sudaviau jam porą smūgių į nugarą, kol ant rankos pajutau šiek tiek jo seilių ir vėmalų“.

Tai padėjo berniukui vėl pradėti kvėpuoti.

„Žvelgiant atgal, buvau šiek tiek sutrikęs, bet tuo metu galvoje tikrai nebuvo daug minčių, tik reikėjo prisiminti viską, ką girdėjau pirmosios pagalbos kursuose“, – sakė B. Fraseris.

Voreno policijos komisaras Williamas Dwyeris (Viljamas Dvajeris) sakė, kad berniukas buvo išleistas iš ligoninės ir grįžo namo su šeima. Jis gyrė B. Fraserį už greitą reakciją ir veiksmus.

„Pareigūno Fraserio veiksmai yra tiesiog didvyriški, – sakoma jo pareiškime. – Šis įvykis rodo, kad policijos darbas ir eismo stabdymas ne visada susiję su baudų išrašymu ar areštais.“

Šeima nebuvo viešai įvardyta.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ir kokią

čia naujieną parašei, betonine pakrante?

Pakrante

Čia Amerikoje !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS