Patriotų planas B – Ispanija? | KaunoDiena.lt

PATRIOTŲ PLANAS B – ISPANIJA?

Tik ką pandemiškai šlavę butus kurortuose ir sodybas kaimuose, dabar šliaužiančio karo įbauginti lietuviai dėbčioja į Ispaniją. Per tris praėjusių metų ketvirčius jau išbogino į šią šalį dešimtis milijonų eurų. Patriotai kapeikų neskaičiuoja – prisiekia ištikimybę Lietuvai ir pasirūpina, kad grėsmės atveju savo brangius sėdmenis su visais sąžinės likučiais galėtų įmerkti Viduržemio jūroje.

Iš Pirėnų ir vadovauti plebėjams tėviškėje parankiau, ir svarbiausia – saugiau: mieli savo žemėje likę tautiečiai, vaduokite nuo priešų tėvynę! Pirmyn, į ataką, aukokitės ir žūkite, o mes jums išmintingai vadovausime iš apartamentų egzilyje!

Kiek ir už ką dar buvusių ir esamų Seimo, vyriausybių narių, tyliai besirūpinančių planu B, prisipirko nekilnojamojo turto Tenerifėje, Kanaruose ir Alikantėje?

Kokios kitokios mintys turėtų kilti, kai matai, kad ir Seimo nariai, užuot demonstravę pavyzdį ir investavę čia, Lietuvoje, rodę, jog tikrai tiki šviesia valstybės perspektyva ir tėvynės ateitimi, nekilnojamąjį turtą šluoja Pirėnų pusiasalyje? Net antialkoholinėmis intencijomis dailiai garsėjęs krikščionis A. Matulas neiškentė – pigaus vyno šalyje nurovė apartamentus su vieta automobiliui. Ir džiaugiasi, kad nebrangiai prasisuko. Dar paaiškino, jog Ispanijoje mokesčiai mažesni. Lyg kažkas kitas, o ne pati mūsų valdžia kiaulinius mokesčius ant lietuvių kupros tėvynėje būtų užvertusi.

Ką sako įbaugintai tautai panašūs pavyzdžiai? Varykite iš Lietuvos kuo greičiau, nes vieną dieną šita mūsų nuoseklių vertybių politika velnias žino kuo baigsis?

Kiek ir už ką dar buvusių ir esamų Seimo, vyriausybių narių, tyliai besirūpinančių planu B, prisipirko nekilnojamojo turto Tenerifėje, Kanaruose ir Alikantėje? Juk 40 milijonų vien per devynis 2023-iųjų mėnesius išboginta į Ispaniją. Jau ir vilniečių statybos įmonės paskui mūsų pirkėjus imasi ten vežti pinigus, esą Pirėnuose parankiau investuoti.

O kaipgi Lietuva ir jos žmonės? Nacionalinis stadionas, gerovės valstybė ir gynybos koncepcija? Tai čia tokie mes protezuoti patriotai, gerbiami prisiekusieji tarėjai?

P. S. Kur dar planuojate sprukti iš Tėvynės, brangūs Lietuvos biudžeto gyventojai?

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Cha

Filadelfijus tingi dirbti,tai ir nėr už ką nusipirkt, belieka putas padrabstyt, na vis atsvara inetelkto trūkumui...

Ropė

Gerai gerai parašyta nuomonė,jai jau bonkė zvonkė perkas atsarginei tėvynei lizdeli,tai žinok kad musu politinės prostitutės bėks kaip žiurkės iš skestančio laivo.

Ada

O tai ką, dabar jau ir pirkti kažką draudžiama??? Noriu, perku Palangoj, noriu - Ispanijoj. Kur čia kokia gėda ar problema? Kas nutarė, kad būtinai bus bėgama ir išsisukinėjama? Turbūt tas, kuris pats taip ir planuoja:) Sėkmės autoriui apie visus sprendžiant pagal save. Kas aukosis dėl Tėvynės, tikrai negalvos apie bėgančius ar perkančius. Taip buvo visada. Patriotai nesudaro 100 procentų, bet jie veda valstybes į priekį
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS