„Agurkinių“ bylos nagrinėjimą nutraukė kaltinamojo skundas | KaunoDiena.lt

„AGURKINIŲ“ BYLOS NAGRINĖJIMĄ NUTRAUKĖ KALTINAMOJO SKUNDAS

Antradienį iš ryto Klaipėdos apygardos teisme vos prasidėjęs „Agurkinių“ gaujos teismo posėdis netrukus baigėsi, nes vienas teisiamųjų pasiskundė buvęs uostamiesčio areštinėje sumuštas.

Antradienį iš ryto Klaipėdos apygardos teisme vos prasidėjęs „Agurkinių“ gaujos teismo posėdis netrukus baigėsi, nes vienas teisiamųjų pasiskundė buvęs uostamiesčio areštinėje sumuštas.

Naujos kartos gaujos teismas iki šiol vyko sklandžiai. Pirmųjų dviejų posėdžių netrikdė jokie incidentai, jeigu nekreiptume dėmesio į gaujos vadeiva vadinamo Sauliaus Velečkos vienam liudytojui ištartos frazės: „Auka tu“.

Lapkričio 25-ąją teisiamasis Norbertas Tučkus paprašė žodžio ir pranešė apie blogą savijautą. Jis teigė, kad jam svaigsta galva, pykina. Vyras tikino, kad aštuntą ryto areštinėje jį sumušė pareigūnas.

Teisėjai nusprendė, kad kaltinamąjį turi apžiūrėti medikai ir paprašė jį išvežti atgal į areštinę, o iš ten į ligoninę, kur vyras bus apžiūrėtas.

Panašu, kad kameroje N. Tučkus pats sukėlė neramumus. Kaip pasakojo areštinės viršininkas Sigitas Bulovas, pareigūnas negalėjo praeiti per krūvą rankinių. Paprašęs jas patraukti ir padaryti praėjimą, jis sulaukė kaltinamojo agresijos. Jis pastūmė pareigūną ir atsistojo į boksininko pozą.

Pareigūnas vėliau teigė, kad įvyko susistumdymas, N. Tučkui policininkas sudavė per ranką. Ar susistumdymo metu jam kliuvo į galvą, neaišku. Medikai turėtų paaiškinti, ar galima tęsti teismo procesą ir kokie sužalojimai buvo padaryti negalavimais besiskundžiančiam asmeniui.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

zora

o kur svininis taurages arunas

nuomonė

vargšas Norbertas - dabar [ su atidaužytomis smegenėlėmis ] nebegalės jau galvoti ir bus pripažintas nepakaltinamu ?

porkis

tokius pinigus varte,,tai pabaiga aiski.gal lygtinai gaus...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS